Home
Het Team
Alex Brusselers
Voorbereidingen
Ervaringen / Historie
Sponsors
Dagboek
Fotogalerie
Route Dakar
Goed doel
Links
GastenboekEN HIER IST DIE DAN:  READY FOR TAKE OFF !!!

 

 

Hallo sponsors en geïnteresseerde
 
Hier enkele foto's van onze nieuwe DakarQuad het heeft vele uurtjes gekost maar het resultaat mag er wezen !!
 
we hebben de afgelopen weken vele test Km's gemaakt en worden per km enthousiaster WAT EEN KANON !!en hij rijdt als een crossquad zo licht en direct gewoon Super !!

 

 

 
Rally van Marokko:
A.S. woensdag vertrekken we samen met Hans Bekx Teamsport naar Marokko om daar maandag de 15e van start te gaan in de op een zwaartse rally van de wereld.
Het zal voor ons en zo ook voor de meeste andere team's een generale repetitie zijn voor de Dakar vele topteams zijn er aanwezig en zo kunnen we mooi eens bekijken waar we staan met onze EHR-OZZO E-ATV rallyquad, we gaan veel testen zo zullen we verschillende ITP banden gaan testen en zullen we samen met HK suspension een geschikte schokbreker afstelling gaan zoeken voor de Dakar.
Buiten alle test die we gaan doen zullen we ook proberen competatief te rijden zodat we een goed resultaat neer kunnen  zetten maar het belangrijkste is het testwerk voor de Dakar.

 

 

De Rally van Marokko is te volgen op onze eigen site www.alexbrusselers.nl  ook op www.rallymaniacs.nl  en www.rallyemaroc.npo.fr/  kunt u deze rally op de voet volgen.
 
Alle sponsors, monteurs en geinteresseerde alvast SUPER BEDANKT en op naar de DAKAR 2013 !!!
 
mvgr
Alex Brusselers

 

 

Samen met Monteur Tony Romme zijn we druk bezig met de nieuwe Dakarquad, we zijn trots op ons nieuwe E-atv product en zijn druk om hem aan te passen voor het grote werk.

 

Zo hebben we in samenwerking met Jos van de firma Metal-ex uit Boxtel een extra brandstoftank ontwikkeld.

 

 

Richard Litjens van RL design uit Maasbree is druk met de Layout van onze Quad en kleding alles wordt in de bekende EHR-OZZO racing kleuren gemaakt zelfs de helm wordt door Richard beplakt in de sponsor logo's

 

 

 

 

Jawel het gaat weer gebeuren !!!!!!

DAKAR 2013 gaat Alex weer van start in de Rally der Rally's 

Spannende tijden waren het de afgelopen weken, de organisatie van de Dakar krijgt zoveel aanmeldingen dat er meer dan honderd motor en quadrijders geen startnummer krijgen, Alex kreeg een brief van de organisatie dat mede door Alex's zijn grote ervaring en vele behaalde kampioenschappen een start verzekerd was !! dat was goed nieuws !!      

Alex heeft afgelopen week een contract getekend met zijn nieuwe sponsor het  EHR / OzzO racingteam daardoor is start verzekerd in 2013 !!

 

In samenwerking met Memo tours heeft Alex een Quadteam opgezet, clienten kunnen daar het voledige pakket kopen om zo compleet georganiseerd op een quad de Dakar gaan rijden, dit concept is uniek in de Dakarwereld !!!

  

 

  

           DE EERSTE TEST'S ZIJN AL GEDAAN OP DE EATV,  WAT EEN KANON !!!

 

Hungarian Baja 2012

Van 25 tot en met 27 Aug. zal Alex met zijn team meedoen in de rally van Hongarije,

 Volg Alex in het dagboek tijdens de rally van Hongarije op de voet.

Meer info? Neem contact op met Alex Brusselers tel.: 06-53165599 of stuur ons een berichtje via dit formulier.